Alicante billeje tips

Alicante er en by, der ligger I den sydøstlige del af Spanien og er hovedstaden af en provins med same navn. Byen ligger på, hvad der kaldes for Costa Blanca kysten. Dette område er blevet meget populært iblandt turister og en del mennesker er flyttet dertil. Alicante er blevet til en forholdsvis stor by med mere end 800.000 indbyggere på nuværende tidspunkt, der bor i bydelen af Alicante.

Costa Blanca

Det er for det meste turister og vin, der er de største indtægtskilder for byen og dens omgivelser. Turisterne har mere end nok steder at besøge, når de tager til Alicante. Det er ingen overraskelse, at mange turister tiltrækkes af de forskellige strande Costa Blanca har at byde på. Men selve byen Alicante er også værd at besøge. Lufthavnen, der er tættest på byen er Alicante lufthavn. Andre nærliggende lufthavne er Murcia lufthavnen, der ligger 100 km væk fra Alicante og Valencia lufthavnen, der ligger 175 km fra byen.

Oplev Alicante i en udlejningsbil

Hvis du har behov for en udlejningsbil for at komme længere væk fra lufthavnen i Alicante eller bare for at komme rundt, når du er på ferie, er der en del biludlejningsfirmaer at vælge imellem. De største biludlejningsfirmaer, der findes er Spanienbiludlejning.dk, Hertz, som er verdens største, Avis, som også er et af de største firmaer ligesom Europcar er. Nogle af de lokale firmaer er Centauro og Gold Car, som begge har kontorer forskellige steder i Spanien. Sammenlagt findes der over 15 forskellige biludlejningsfirmaer i Alicante Lufthavn, så der er nok at vælge imellem. Se og biludlejningalicante.dk.Vi anbefaler, at du forudbestiller for at få den bedste pris. Når du har hentet din bil, er det vigtigt, at du har styr på kørereglerne i Spanien. Der findes en del checkpoints, så hvis du ikke følger reglerne, kan du nemt få dig en dyr bøde.

Hjælpsomme tips før du sætter dig bag rattet

– Du skal altid have et gyldigt pas og kørekort på dig, når du kører en udlejningsbil i Spanien.

– I Spanien er der strenge regler, de gælder for blinklys. Benyt dig endelig at blinklys, når du skal dreje eller skal overhale en anden bil.

– Det er forbudt at have solbriller på, når du kører i en tunnel.

Udover dette, er det bare at nyde din udlejningsbil samt dit ophold. Det kan være en idé at køre til Benidorm, for at opleve et hav af dejlige strande eller naturparken Natural de Penyal i Carpi. Her kan du opleve et fortryllende landskab.